Produse

 

NOU!!!

Discounturi Solar Screen Romania.

Folii exterioare

Foliile exterioare se utilizeaza de obicei atunci cand se urmareste stabilirea unui grad maxim de protectie solara sau antiefractie .

Aceste tipuri de produse au un strat suplimentar antizgariere si unul anti UV, ce au ca rol protejarea impotriva oricaror accidente care ar putea afecta masa structurala a foliilor si impiedicarea deteriorarii acestora din cauza razelor UV. Foliile cu aplicare exterioara Solar Screen sunt deosebit de rezistente in medii exterioare foarte diverse, de la cele extrem de calde la cele foarte reci. Ele sunt tratate impotriva decolorarii, delaminarii, zgarierii, deteriorarii si la randul lor, protejeaza sticla pe care sunt aplicate.

Prin utilizarea foliilor cu aplicare pe partea exterioara a geamului se imbunatateste simtitor aspectul interior si exterior al cladirilor. Foliile autoadezive confera cladirilor un aspect nou si elegant, indiferent de varsta acestora.

Foliile Solar Screen, disponibile intr-o varietate de culori, conform gradului de transmitere a luminii, adauga un plus de frumusete si eleganta masinii, casei sau biroului Dvs.

Oferind o solutie economica si eficace, foliile autoadezive sunt preferate de arhitecti si designeri, datorita aspectului interior si exterior, modern si elegant, pe care il confera.

Foliile cu aplicare exterioara Solar Screen pot fi folii exterioare antiefractie sau folii exterioare pentru protectie solara.

Folii solare exterioare

Transmisia luminii vizibile Reflectia luminii vizibile Transmisia energiei solare Absorbtia energiei solare Reflectia energiei solare Transmisia UV Reflectia totala a energiei solare
Silver 80 XC
18% 60% 12% 33% 55% 1% 80%
Charcoal 90 XC
6% 7% 45% 48% 7% 1% 40%
Bronze 80 XC
11% 18% 9% 57% 34% 1% 80%

Folii antiefractie exterioare

Transmisia luminii vizibile Reflectia luminii vizibile Transmisia energiei solare Absorbtia energiei solare Reflectia energiei solare Transmisia UV Reflectia totala a energiei solare
Clear 4 XC
93% 9% 82% 8% 10% 5% 17%
Silver 480 X
18% 60% 11% 33% 56% 1% 80%
Platine 480 XC
18% 60% 11% 33% 56% 1% 80%