Produse

 

NOU!!!

Discounturi Solar Screen Romania.

Agrementari

Produsele sunt fabricate in SUA si U.E., in conformitate cu standardele internationale ISO 9001 : 2000. Foliile sunt agrementate si testate conform standardelor europene si internationale, indeplinind de asemenea si conditiile cerute de legislatia din tara noastra.

Foliile detin urmatoarele autorizari si certificate:

De asemenea, foliile beneficiaza de: tratament antizgariere, strat absorbant al razelor ultraviolete,care reţine până la 99% din razele UV atat de daunatoare, rezistenta chimica la solventi si acizi si de o garantie de 10 ani impotriva zgarierii si delaminarii.

Produsele Solar Screen sunt conforme cu Legea 333 / 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor.

Ele sunt in conformitate cu prevederile art.4 din HG nr.1022 / 2002 - publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 711 din 30 septembrie 2002 privind regimul produselor şi serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, adica NU pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si nu au impact negativ asupra mediului si respecta regulamentul R 43 CEE ONU anexa 3 pct.9.1.

Compania este membra IWFA ( International Window Film Association) si EWFA ( European Window Film Association).